Tickets Think Pink-concert 27/10/2018

Hieronder kan je zitplaatsen bestellen voor het U2be Think Pink benefietconcert op 27 oktober 2018 in Oosterzele aan 15€ per ticket.

Je bestelling is pas definitief na overschrijving (meer info krijg je per email toegestuurd). De tickets zullen de avond zelf beschikbaar zijn aan de ingang van De Kluize vanaf 19h.

“U2be – The Belgian U2 Experience” stelt zich hiervoor gratis ter beschikking en de opbrengst gaat integraal naar Think Pink.

Het aantal plaatsen is beperkt en de voorverkoop stopt op maandag 22 oktober.





UNDER THE BLOOD RED SKY ... and beyond

Theaterproductie U2be - seizoen 2018-2019

Met deze specifiek op theater afgestemde productie wil “U2be // The Belgian U2 Experience” de 35 ste verjaardag van het legendarische U2 live album “Under a blood red sky” in de verf zetten.

Met dit album zette de Ierse supergroep U2 zich definitief op de kaart als wereldklasse live-act. Het album (waarvan naar schatting 8 miljoen exemplaren werden verkocht) bevat oa opnames van het openluchtconcert in het  Red Rocks amphitheater in Denver (USA,Colorado) op 5 juni 1983. Dit concert wordt door het toonaangevende Rolling Stone Magazine omschreven als één van de vijftig meest invloedrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van de popmuziek.

Het eerste deel van de voorstelling wordt dan ook volledig gewijd aan het live album. De 8 nummers (oa Sunday Bloody Sunday, I will follow, New Year's Day, ...) worden in dezelfde volgorde gebracht en gekaderd met videobeelden en anekdotes rond de nummers en het concert dat door de gure weersomstandigheden bijna werd afgelast.

Na de pauze, worden voor het tweede deel de podiumoutfits gewisseld naar het U2 anno 2018 en komen een 15-tal U2 nummers aan bod uit de 35 jaar na de liveplaat.Hier wordt extra aandacht geschonken aan gekende nummers (vb Ordinary love, Miss Sarajevo, ...) die minder geschikt zijn voor de grotere outdoor podia waar U2be in de zomer geprogrammeerd staat, maar in een theateromgeving perfect tot hun recht komen. De absolute live klassiekers vormen uiteraard de apotheose van de avond.

Affiche-Under-the-Blood-Red-Sky.jpg